Sokat segítettél köszi Amúgy csak néhány helyen kellett javítani.Igazabol ha jól értem a tűzálló habarcs lényege hogy ne forrosodjanak át az ytong falak?
Főképpen azért kell, hogy ne porladjon az ytong, nem lenne szerencsés, ha a kajában kötne ki
1 órát pihentettem de igy is maradtak szemcsék.Szaradas után egy szivaccsal attorlom a többi maradhat és jöhet a második réteg? Jah Rath c25-öt használtam.
Jól csináltad. Szemcse mindig marad ez természetes, Napokig áztatnád akkor is maradna mert tartalmaz a keverék nem oldódó szemcsét is bőven,ahogy írtad utána mehet a második réteg, bár szerintem a szivacsot meg fogja enni
Sziasztok.Megtortent a kemence kiegetese viszont egy fekete lett a fal.Ez normális?Vagy nedves lehetett a fa?Egyébként bükkfa volt az alapanyagok.Ebben az esetben mi a teendőm?
Sziasztok.Megtortent a kemence kiegetese viszont egy fekete lett a fal.Ez normális?Vagy nedves lehetett a fa?Egyébként bükkfa volt az alapanyagok.Ebben az esetben mi a teendőm?
Szia!
Ez általában így alakul. Nézd meg ezt a linket. https://kemencebaratok.eu/viewtopic.php ... =200#p1053
Ha ennél kormosabb, akkor érdekes. Ha csak ennyire, akkor nem, mert azóta albapan is megelégedéssel használja és gyakran nyújt segítséget
Ez a hagyományos kemencéknél ebben másképpen működik. Itt nincs akkora hő, hogy a sütőtér ajtóról leégjen a korom.
Szia!
Nem fontos megvárni a teljes kihülést, 100 foknál már nyugodtan pakolhatsz bele és mehet a sütés élesben,
Képeket nézve. ügyes munka a kemencéd ha megkapja e tetőt szép mutatós darab lesz, büszke lehetsz rá. A saját magad készített kemencében egyébként sokkal finomabb lesz az étel mint bármilyen vásároltban