BBQ... azaz húsok füstölése 105-120 fok között órákon át.. :)

Elő a szmókerekkel és a húsokkal!
Avatar
tinker
Tiszteletbeli KemenceBarát
Hozzászólások: 229
Csatlakozott: 2018.08.08. 13:19
Kapott köszönetek: 2x

Re: BBQ... azaz húsok füstölése 105-120 fok között órákon át.. :)

Hozzászólás Szerző: tinker » 2018.12.21. 21:10

Gáz ide vagy oda.... jó lett.. :D
20181221_170038[1].jpg
20181221_171111[1].jpg

pavelcsongor
kemencefűtő-segéd
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2019.03.24. 10:47

Re: BBQ... azaz húsok füstölése 105-120 fok között órákon át.. :)

Hozzászólás Szerző: pavelcsongor » 2019.03.24. 11:03

A BBQ-t füstön sütésre fordították, isteni ízeket, állagot lehet elérni vele, ha türelmes az ember 🙂
Egy 5-7 kg szegy darab kb 14-15 óra alatt készül el, de megéri 🙂
Egy BBQ szmoker különböző keppen szabályozható, általában a beáramló levegő mennyiségével.
Rengeteg féle van, az olcsóbb Metróstol (ami ár érték arányban verhetetlen, és egy kis barkácsolás után remekül működik)a több százezres keszulekekig.
De mint a kemencénél, itt is a saját készítésű a legjobb 🙂
Nekem egy régi bojler a teste, ami egy kocsi felnin áll, kocsi felni a faszen kosár is.
A neten számtalan házi megoldás közül választhatunk, tervekkel, rajzokkal, méretezo programokkal ellátott oldalakon.

Válasz küldése