2020. NAGY KOCCINTÁS

Kötetlen beszélgetés kemencéről és azon túl
Avatar
Talpi
kemencefűtő-segéd
Hozzászólások: 19
Csatlakozott: 2018.09.10. 23:22
Adott köszönetek: 16x
Kapott köszönetek: 2x

2020. NAGY KOCCINTÁS

Hozzászólás Szerző: Talpi » 2020.04.23. 12:21

Kedves Barátaim!
Egy kérdéssel, kéréssel fordulok felétek vagy esetleges vélemény kinyilvánítással. Korábban Bacsa Zoli (Tinker) írt egy olyat, hogy a tervezett XI. Kemence Találkozó szombati időpontban legyen egy közös koccintás a jelen helyzetre való tekintetel. Véleményem (amennyire informatikában benne vagyok ), hogy meg lehet oldani Facebook messengerrel csak max. 50 főt lehet behívni viszont ennek több hátránya is van. Az első és fontos az, hogy a képernyőn egyszerre 6 fő látható és csak az aktuálisan „hangosabban” beszélő embereket érzékeli (hangot hall) a rendszer. Másik esetleges szoftver lehetne a Skype is (csak ez se biztos mindenkinek van). Természetesen több olyan alkalmazás van, ami alkalmas lenne erre a „NAGY KOCCINTÁSRA”. Véleményem, hogy egy kicsit kavalkádba futna, mivel ahogyan ti mondjátok a személyes megjelenés EZZERSZER JOBB . Gondolkoztam (bár nem tudom, mennyire lehet megoldani) és miért ne legyen egy közös videó (mint amit mostanában látunk a video megosztókon). Mivel nem régen vagyunk köztetek, nem tudom, hogy régebben volt-e már hasonló videó vagy hasonló szerkesztett dolog, valamint egyáltalán meg tudjuk-e csinálni …?!?!?
Mit szólnátok ahhoz, ha az „Ismerős Arcok – Nélküled” dalra lenne a videó és olyan stílusba hogy „mindenki” énekelne (természetesen, aki úgy érzi). A mindenki elénekli valamilyen eszközön és rátok bízva elmondjátok, hogy ki melyik sorral szeretné látni magát a videón. Ezek a videók lehetnek olyanok is amin esetleg kemencéztek, eszegetek, iszogatok egyedül vagy „többen” de a kemence barátokhoz illően valamilyen formába a „kemence stílus” benne legyen. Amennyiben ez nem tetszik nektek akkor lehet képekkel. Biztos vannak olyanok akik szívesen énekelnek de vannak olyanok is akik félénken de énekelnek.
Amennyiben valakinek van ötlete, véleménye, kritikája meghallgatom és ennek arányába kezdjünk neki a dolognak. Magam előtt látom, hogy jó lehet ez a dolog, de nem kötelező.
A videókat, képeket ha nagy méretű és nem tudjátok átküldeni akkor keresetek nyugodtan (megoldjuk).
Köszönöm szépen!

U. i.: Akihez nem jut el kérlek vigyétek a hírt :D .
Üdv.: Talpi

Avatar
tinker
Tiszteletbeli KemenceBarát
Hozzászólások: 426
Csatlakozott: 2018.08.08. 13:19
Adott köszönetek: 1x
Kapott köszönetek: 38x

Re: 2020. NAGY KOCCINTÁS

Hozzászólás Szerző: tinker » 2020.04.24. 13:34

Az ötlet nagyon jó... a részleteket kell kidolgozni.. :D

Válasz küldése